Nieuws februari 2020

In april is het alweer zo ver: mijn tweede thriller Zij die zwijgt verschijnt dan. Het boek gaat ‘pas’ eind maart naar de drukker en toch is er alweer het een en ander in beweging, dus hier staan de laatste ontwikkelingen op een rijtje.

Sneak preview

Hebban had van 21 februari t/m 1 maart de Hebban Thriller Tiendaagse, waarin ze onder andere sneak previews over boeken plaatsen. Mijn thriller was de eerste met de eerste twee hoofdstukken. Wil je die alvast lezen? Dat kan hier. Let op dat het gaat om een ongecorrigeerde drukproef.

Boekpresentatie

De publicatie van Zij die zwijgt is natuurlijk reden voor een feestje en mijn uitgeverij (Boekerij) organiseert dan ook een boeklancering. Die vindt plaats op vrijdag 24 april 2020, om 17.30 uur in Leiden. Wil je erbij zijn? Stuur me een berichtje zodat mijn uitgeverij je later een officiële uitnodiging kan sturen.

Column: twists en plots

Als onderdeel van de Hebban Thriller Tiendaagse (daar is ‘ie weer), werd ik ook gevraagd om een column te schrijven over het onderwerp ’twists en plots’. Benieuwd wat ik daar van heb gemaakt? Je kan de column hier lezen.

Diezelfde dag zat ik ook in het Meet & Greet Café om vragen te beantwoorden. Die kan je hier nalezen.

Evenementen voor lezers t/m mei

Op het moment van schrijven (29 februari), staan deze evenementen gepland voor de komende maanden:

  • 26 aprilKoukleum meets auteurs – Landgraaf
    (Ook aanwezig: Aline van Wijnen, Jim de Koning en Esther Vermeulen.)
  • 16 mei – Signeersessie Boekhandel Blokker – Heemstede
    .

Er zitten nog wat andere events in de pijplijn, maar daar kan ik op dit moment nog niets over zeggen.

Uitgelicht boek

Zij die zwijgt

Door Samantha Stroombergen

Op een zeer koude nacht strompelt een jonge vrouw met een bloedende hoofdwond en zonder schoenen langs de Leidse grachten. Ze wordt naar het ziekenhuis gebracht, waar ze zich hult in hardnekkig stilzwijgen. Rechercheur Léon Coeur wordt erbij gehaald, maar als blijkt dat de -gewonde vrouw de verloofde is van een bekende politicus, moet hij de zaak overdragen aan een rivaal.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde posts